Un meci cât o… jumătate de calificare

06/04/20230

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara joacă acasă în ultima etapă din faza Top 10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Alb-violeții noștri vor fi gazdă pentru alb-violeții de la FC Argeș Pitești.

„Leii” au nevoie de victorie în acest meci pentru a ajunge pe locul al optulea și a se califica în play-off, dar și de succesul celei de-a treia clasate, Rapid București, în confruntarea cu Dinamo București.

Ambele partide se joacă mâine, 7 aprilie, de la ora 20:00.

„Suntem bucuroși că jucăm pe teren propriu partida care ne poate decide viitorul în acest sezon. Ne pregătim pentru a fi în formă maximă la meciul cel mai important al sezonului, cel puțin până în acest stadiu în care a ajuns campionatul. Muncim ca să creștem nivelul arătat în precedentul joc și sperăm ca asta să ne aducă rezultatul dorit. Și meciul Rapid-Dinamo poate fi decisiv, dar nu-l putem influența și ne concentrăm doar la partida noastră de aici, de la Timișoara. Ne gândim că spectatorii noștri merită o victorie, pentru că au venit în număr mare la ultimele partide și dorim să le oferim un succes, iar apoi vom vedea ce va fi la București”, a declarat Nikola Gajic.

Un succes al băieților antrenați de tripleta Petricevic – Bota – Markovic (meciul are loc la sala „Constantin Jude”) și o înfrângere a lui Dinamo ar face ca ambele echipe să încheie faza Top 10 cu 24 de puncte și astfel ar intra în ecuație meciurile directe.

În această situație, avantajul este de partea leilor din Banat: 91-74 (Timișoara, la 18 noiembrie) și 71-77 (București, la 14 ianuarie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *