Un nou amical adăugat meciurilor din presezon

24/08/20220

Programul de pregătire al baschetbaliştilor de la SCM OHMA Timişoara s-a suplimentat cu o partidă de verificare programată sâmbătă, 10 septembrie.

„Leii” din Banat se vor deplasa în Serbia, unde o vor întâlni pe KK Spartak Office Shoes Subotica.

Spartak este un club cu o tradiţie de 77 de ani, iar echipa de baschet a revenit în acest an în prima ligă a Serbiei.

Astfel, SCM OHMA Timişoara va juca patru partide în prima decadă a lunii viitoare: în zilele de 3 şi 4 septembrie, la Kecskemét cu echipa locală KTE-Duna Aszfalt, în 9 septembrie un alt amical în Ungaria, la Szeged, cu SZTE-Szedeák, urmat în ziua următoare de jocul de verificare de la Subotica.

Ediţia din acest an a Cupei Timişoara se va desfăşura în perioada 16-17 septembrie sub forma unui patrulater la care au confirmat prezenţa CSU Sibiu, KK Vrsac şi KTE-Duna Aszfalt Kecskemét.

După aceasta, urmează meciurile oficiale: turneul de la Zabok (Croaţia), unde alb-violeții vor disputa două meciuri din grupa D a competiţiei europene Alpe Adria Cup, în 22 septembrie împotriva gazdei KK Zabok, iar în ziua următoare cu KK Rogaška (Slovenia).

Startul următorului sezon baschetbalistic intern se va da la 28 septembrie, cu un meci acasă, împotriva formaţiei CSM Focşani, contând pentru Liga Naţională.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *