Un nou meci împotriva unei echipe care joacă în cupele europene. Declaraţia antrenorului Dragan Petricevic înaintea partidei de la Voluntari

20/10/20220

„Leii” din Banat se deplasează la Voluntari pentru meciul programat în etapa cu numărul 4 a Conferinţei B din Liga Naţională de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Partida cu deţinătoarea Cupei României se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 19.00, la sala „Gabriela Szabo”.

Alb-violeţii vin după o altă confruntare cu o reprezentantă a României în FIBA Europe Cup, victoria cu CSM Oradea (77-73).

Ilfovenii au jucat chiar aseară în etapa a 2-a a întrecerii continentale, în care au învins formaţia suedeză Norrkoping Dolphins cu scorul de 75-60 la Ploieşti.

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara are procentaj de sută la sută în meciurile din acest sezon, cu opt succese în opt partide, trei în Alpe Adria Cup, trei în campionat şi două în Liga Naţională de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Pentru noi, toate meciurile sunt importante şi dificile. Bineînţeles, CSO Voluntari se înscrie în grupul formaţiilor grele din campionatul românesc. Este o echipă care în ultimele două sezoane a cucerit două trofee şi a jucat finala Ligii Naţionale, fiind angrenată în cupele europene. Noi, însă, trebuie să mergem acolo pentru a juca un baschet cât se poate de bun, de calitativ şi pentru a fructifica la maximum şansele pe care le avem.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

În ierarhia Conferinţei B, SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara se află pe prima poziţie, cu 6 puncte, în timp ce CSO Voluntari ocupă locul al cincilea, cu 3 puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *