Un nou succes, poate cel mai important: 77-73 cu fosta campioană din Oradea. Declaraţia antrenorului Dragan Petricevic

16/10/20220

„Leii” din Banat continuă seria victoriilor, ajungând la opt meciuri câştigate din tot atâtea disputate în sezonul 2022-2023.

În această seară l-au bifat probabil pe cel mai important dintre toate, chiar în faţa propriilor suporteri, 77-73 cu CSM CSU Oradea, fostă multiplă campioană a României şi medaliată cu bronz în ediţia precedentă de campionat.

Aproximativ 600 de spectatori au asistat la succesul echipei antrenate de Dragan Petricevic, performanţă reuşită într-un context deloc uşor, cu partide în trei competiţii, câte două pe săptămână.

După ce miercuri seară a învins-o pe Spisski Rytieri în Alpe Adria Cup, SCM OHMA Mozzart Bet a trecut astăzi şi de formaţia bihoreană, una dintre nucile tari ale întrecerilor interne.

Scorul pe sferturi a fost 19-19, 20-15, 19-21, 19-18.

Avantajul maxim al echipei noastre a fost de nouă puncte, iar cel mai important run a totalizat şapte puncte.

Sunt realmente bucuros pentru modul cum jucătorii au înțeles importanța meciului și că trebuie să-și arate valoarea reală. Am mai spus-o și o repet, Oradea este cel mai dificil adversar întâlnit până acum în acest sezon, ceea ce nu înseamnă că ceilalți adversari nu au fost pe măsura noastră. Dimpotrivă, am avut și alte meciuri grele și disputate, dar Oradea prin prisma valorii lotului, experienței și rotației mai lungi am considerat că este un oponent dificil, ceea ce s-a văzut. Este o echipă excepțională și cu atât mai mult mă bucur pentru efortul jucătorilor. Am simțit că echipa a fost prezentă mental în meci în toate cele 40 de minute și acest mental state a fost foarte bun astăzi.

Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

Următorul meci al echipei noastre este programat sâmbătă, la Voluntari, în etapa a 4-a din Conferinţa B a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Click aici pentru caseta tehnică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *