Vineri, al doilea meci al săptămânii, pe terenul campioanei U-BT Cluj-Napoca

23/03/20230

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara se află de miercuri la Cluj-Napoca, unde va juca vineri, cu începere de la ora 17:15, cu U-Banca Transilvania, campioana din sezonul precedent și noua deținătoare a Cupei României.

Partida contează pentru etapa a doua din returul grupei valorice 1-10 și este a doua a săptămânii pentru fiecare dintre cele două echipe.

„Leii” din Banat s-au impus luni cu 92-79, pe teren propriu, în fața grupării BC CSU Sibiu, în timp ce ardelenii au întâlnit miercuri seară, tot în sala proprie, pe Prometey, în EuroCup, fiind învinsă cu 87-96.

„Am asistat la meciul din EuroCup și este a treia oară când văd Clujul pe viu în cupele europene. Ni s-a confirmat că vom întâlni o echipă foarte solidă fizic, care folosește contactul fizic foarte mult. Categoric, este echipa cea mai solidă din campionatul intern și doar unele neatenții au privat-o de o victorie cu Prometey, liderul grupei. Noi ne bazăm pe moralul bun de după victoria cu Sibiu și am venit aici pentru a juca un baschet corect și să încercăm obținerea unui rezultat bun”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Alb-violeții au decis să plece de miercuri la Cluj-Napoca, unde au posibilitatea de a face antrenamente, în condițiile în care sala „Constantin Jude” a fost ocupată cu marea sărbătoare a voleiului, returul finalei Cupei Challenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://baschet.scmtimisoara.ro/wp-content/uploads/2022/04/Design-fara-titlu-56.png

SCM OHMA MOZZART BET TIMIȘOARA

Fii alături de echipa locală de baschet din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!